Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

 1. Persson den

  Privat:
  Tänkte p dina ben, bäcken, rygg…

  Vad vet d om ”magnetopuls”?
  På alternativa häst behandlings kliniken hade vi bla Magnetopulstäcken som användes vid en av behandlings platserna, täcket var kopplad till en ”pulsaparat”, Jag använde den själv ett par ggr, en, när j hade FÖRFÄRLIG träningsverk!!
  Ta & läs om magnetopuls…

  • franforlamadtillheligen den

   Hej!
   Tusen tack för tipsen! Ska kolla upp det. All hjälp är guld värd, blir så glad! Akupressur runt leder och fästen har jag provat, och det fungerar utmärkt, är riktigt bra, sätter fart på känsel och energiflödet. Rosenmassage har jag aldrig provat, men ska kolla upp det. Jag bor i Skåne ☺️

 2. Persson den

  Privat:
  PS . Hur vore det m akepresur (hur det nu stavas…)
  Fötter. Händer. Öron. Ansikte. Vid/runt leder & fästen..

  & rosrnmassage som bearbetar minnen undermedvetet.

  & skriver ned …xxxxxx det när jag mins vad det hettet (ursäkta…) Det jag tänker på står i boken j tipsa om.. terapeuten bearbetar kraniet medsina finger spetsar…
  Det fins en bra här i Dalarna.

Lämna en tanke