Rullstolen är minsta problemet

0

Hej alla ❤️

Det är lätt att tro att rullstolen, eller att inte kunna gå längre, är det som är det största problemet med att sitta i stol. Men det är det inte. Det finns ett antal komplikationer som följer på en ryggmärgsskada, komplikationer som inte syns, men som kan vara väldigt jobbiga. Här är några av de problem som följer på en ryggmärgsskada.

  • Smärta, stickningar, domningar
  • Inkontinens
  • Risk för trycksår
  • Skulderledsbesvär p.g.a överbelastning

Det jag tycker är jobbigast är de två översta punkterna, den ständiga risken för läckage och att kroppen ständigt känns avdomnad. Ungefär som när fötterna sover. Massage och rörelse lindrar, men när vardagen rullar på är det inte alltid lätt att hinna med såna grejer.

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke