Hjärtat blöder, men för att få resultat…

0

Hej alla fina❤️

Hjärtat blöder fortfarande. Varför kunde jag inte hålla min stora mun stängd..? Det är så lätt att vara efterklok?❤️❤️❤️

Men träningen ska göras ändå, det är det enda för att få resultat…fortsätta traggla… Samma övningar om och om igen. Det kanske inte märks någon skillnad precis nu, men om en vecka, en månad, eller om tre månader kommer resultat att visa sig. Jag har hittat en del bra övningar att göra sittande i stolen utan träningsredskap. Det är så skönt att bara kunna använda sin kropp som redskap. Jag ska be min assistent att ta foto när jag gör dessa övningar, det är framförallt tre övningar jag gör, som är väldigt effektiva.

Dessa är väldigt effektiva för överkroppen.

1. Sträcka bägge armarna upp i luften. Hålla där och räkna till tio. Ta ner och vila. Görs om tio gånger.

2. Sträcka ut bägge armarna rakt framför mig. Samma här som den första övningen, hålla tio sekunder och göra om tio gånger.

3. Paddla med armarna. Detta gör jag så länge som jag vill och orkar, med vila emellanåt förstås, annars får jag ju mjölksyra.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke