Om jag kunde rita ett hjärta i din kaffekopp

0

Jag skulle ge allt i världen för att ha det osagt. Du betyder allt för mig. Min allra bästa vän. Jag sårade dig, och jag kan inte ta tillbaka det jag sa. Nu är det en avgrund stor om en ocean mellan oss. Och jag vet inte om det nånsin går att reparera. Jag vill rita ett hjärta i din kaffekopp varje gång du tar en klunk, bara för att påminna dig hur värdefull du är. Sen ska jag plocka upp alla skärvor av ditt hjärta som jag precis spridit ut. Precis varenda en. Jag ska krypa och kräla för att hitta dem, och jag ska sitta hela natten för att limma ihop dem, en efter en. Sen ska jag hålla ditt hjärta i min hand ända tills gryningen, tills solen sakta värmer ditt frusna spruckna hjärta och alla bitar smälts samman igen. Vännen, dina ögon är så sorgsna. Snälla förlåt.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke